free website builder

Prima Web

Faqe Web dhe Aplikacone Android

Faqe Web

Sot bizneset jane te drejtuar më shumë se kurrë drejtë identifikimit të biznesit me anë të faqeve web(Web Page's)
"PRIMA WEB DESIGN"

Ofron çmimet më të lira dheshërbimet më cilësore në treg.Tani edhe me një sherbimin më të ri

"WEB APLIKACION"

i cili jipet falas

për të gjithë klientë e ri.

Aplikacione Android

"APLIKACIONE & APPS"

Gjithashtu ne ofrojme programe te dryshëm për nevojat e biznesit tuaj Me çmimet më të lira në treg.Gjithashtu ofrojmë programe të ndryshme të Liçensuara në gjuhen Shqipe dhe Angleze

File Server

Kompani të shumta Zyra Financiare,Zyra,Noterie,Avokatie.etj e kane si sherbim parësor ruajtjen e dokumentacionit . Këtë sherbim ne ju a ofrojme sërish me çmimet më të lira ne treg. Gjithasthu ne ofrojme ndertimin e rrjeteve të brendshem ne zyra dhe kompani,dhe ç'do sherbim tjeter në lidhje me problemet kompjuterike

Na kontaktoni

Jemi gati 

Phone: (+355)67 30 40 555
Email: info@primaweb.al

Adresa 

Rruga: Sami Frasheri                    
Albania / Tirana

Kontakt

Email: info@primaweb.al                 
Phone: (+355)67 30 40 555